Премини към основното съдържание

АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО | Групи за деца и младежи

Търсите професионална творческа среда за развитие на вашето дете през лятото?

Имаме отлично предложение за вас! Запишете го в летните ни групи по АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО за деца и младежи, за да разгърне своя артистичен и креативен потенциал.  

Какви качества и умения ще развият децата по време на обучението по актьорско майсторство?

Чрез различните форми на изкуството, включени в програмата, чрез разнообразни упражнения и ролеви игри, децата ще придобият и развият качества и умения, които ще им помогнат да общуват по-лесно и свободно с другите, да се освободят от страха пред публика, да се изявяват с лекота и самочувствие, да бъдат по-уверени, да импровизират, да бъдат наблюдателни и любопитни, подкрепящи и разбиращи.

Обучението по актьорско майсторство ще им помогне да разкрият в себе си творческия потенциал, да разширят границите на своя емоционален свят, да се превъплъщават в различни роли, да изразяват и управляват своите емоции, да бъдат откриватели и мечтатели, да интерпретират правилно своите мисли, да експериментират с различно поведение и да представят своите уникални заложби и талант пред публика, пред камера, по време на кастинг.

Разкрий своя талант

 

Как са организирани групите, къде се провеждат заниманията и каква е цената на предлаганата услуга?Група: 7-10 години I Занимания: събота и неделя I График: 10-12 часа

Група: 11-15 години I Занимания: събота и неделя I График: 13-15 часа

Цена: 160 лева / месец (или 50 лева / седмица)Адрес: София, кв. "Гоце Делчев", ул. "Рикардо Вакарини" 10А (партер)

Работим в малки групи до 12 деца. Местата са ограничени.

 

ОЧАКВАМЕ ТЕ!

За записване: +359 878 777 785