Премини към основното съдържание

Таня Колева

Таня Колева

  Данни за контакт

  Трябва да сте регистриран клиент на сайта, за да видите електронния адрес и телефона на артиста.

  момичета
  16 години
  Кестенява
  Кафяв
  XS
  161.00 см
  Обувки №:
  40

  Здравейте!
  Аз съм танцьор от ранно детство. На 4 годишна възраст започнах да се занимавам активно. През последните няколко години тренировките станаха доста интензивни и спечелих няколко медала, включително и световна титла през 2021 година(в категория хип-хоп и commercial). През времето натрупах голям опит и в каратето, където спечелих куп медали, в резултат на 7 годишното ми обучение. Активната ми спортна кариера мина и през 8 години тренировки по плуване, а през свободното си време се занимавах със спортна езда и няколко години тенис на корт, под покривът на Малееви. 
  Английския език съм овладяла с посещението ми на частни уроци още от 3-ти клас и до ден днешен. 
  Като образование: след като завърших с грамота за отличие 105 СУ "Атанас Далчев" (с изучаване на чужди езици), ме приеха сред първите места в ТУЕС - София ( Технологично училище за електронни системи към Техническият университет - София), със специалност системно програмиране. Първата ми година там завърших с отличен успех и продължавам напред да търся предизвикателства за себе си, както в личен, така и в професионален план. 
  Фотографията ми е хобито което ще продължа да развивам заедно с мен във времето. Обожавам да снимам и да участвам в снимки. Идеологията ми е, че човек винаги трябва да се развива както физически, така и интелектуално и да покорява върхове с постигнатите високи цели. Вярвам, че стремежът към това ме води напред и нагоре.

  Подобни артисти

  Mихаела Люцканов
  Деца, 3 години

  Ния Атанасова
  Деца, 11 години

  Бориса Стоянова
  Деца, 4 години

  Благовест Петров
  Деца, 14 години

  Фрея Георгиева
  Деца, 5 години