Премини към основното съдържание

Кастинг за деца: 1150 лв. актьорски хонорар за роля в тв реклама

Добрата новина идва от последните часове. Започва кастинг за нов проект. Продуцент e Icon Films - дългогодишен клиент на СМАРТ КАСТ, чийто екип стои зад най-успешните рекламни клипове, реализирани в България, за световни брандове като PORSCHE, BWIN, LOGIC, TK MAXX, LEGO и др.

Настоящият проект е телевизионна реклама за чужбина. Детските роли в рекламния клип са за 2 момичета и 2 момчета на възраст между 6-8 години. За участието си всяко от децата-актьори ще получи по 1150 лв. срещу разписан договор за уреждане на правата между продуцента и родителите/законните представители на децата, както и  граждански договор за изплащане на актьорските възнаграждения. Снимките ще се реализират през юни в София.

СМАРТ КАСТ дава възможност на всяко дете от платформата, при абсолютно равни шансове за успех, при ясни и открити условия, да се включи в текущия и в бъдещи кастинги за работни проекти. Условията са ясни и предварително фиксирани за всеки конкретен проект с параметри, посочени от продуцента. 

За СМАРТ КАСТ:

Платформата е независим проект, единствен за България, който предоставя най-бързата директна връзка между артисти и продуценти. Тя дава възможност на всеки артист да следи текущите кастинги в специално създадена онлайн група, да участва в тях и да бъде избиран при абсолютно равни условия и шансове за участия в проектите. И най-важното - да получи 100% от възнаграждението, предвидено от продуцента за конкретния проект. Възнагражденията за артист-изпълнителите се изплащат директно от клиентите на платформата към артистите. СМАРТ КАСТ не удържа такси и комисиони от актьорските хонорари. Тя работи на абонаментен принцип на стойност 150 лв. (с ДДС) за артист за 1 година (12.50 лв./месец).

Ако и вие желаете да сте част от артистите в кастинг платформата, заповядайте на кастинг за нови лица. Напомняме че явяването на кастинг не е гаранция за кандидата, че ще бъде поканен за присъединяване към платформата. Актуален кастинг за нови лица в София тук.

Сред клиентите на кастинг платформата са най-големите телевизионни и филмови продуценти, режисьори, фотографи, рекламни агенции, криейтив и дигитални студиа. От услугите на платформата се ползват и директни клиенти като MEGGLE, с които наскоро бе реализиран последния телевизионен рекламен клип на компанията с 28 артисти от платформата.

СМАРТ КАСТ непрекъснато разширява клиентската си мрежа и установява дългосрочни сътрудничества с нови клиенти и партньори в България и в чужбина. За присъединяване на вашия бизнес, моля свържете се с нас: office@smartcast.bg. Кастинг платформата предлага услугата безплатен видео кастинг, която спестява значителни разходи и време на продуценти и директни клиенти.

За всички предостояши събития и новини, следете нашата Facebook страница.