Премини към основното съдържание

Онова, което търсиш, търси теб

“Онова, което търсиш, търси теб.”

... а пресечната ви точка е Smart Cast

От самото си създаване, кастинг платформата има за цел да изпълни една основна функция: да се превърне в обединяващо звено. Между смелите мечти и осъществимата реалност, между настоящето и бъдещето, между изкуството и бизнеса, между артистите и хората, които имат нужда от тях. 

“Онова, което търсиш, търси теб.” - това са думи на персийския мистик, учен и поет Руми. Това е и нашето вдъхновение: да се превърнем в най-прекия път между хората, които се търсят взаимно. А останалото? Останалото е страст, магия, любов и щипка късмет!

Как работи платформата Smart Cast?

Smart Cast е единствено по рода си пространство, което събира професионалисти и любители с уникално, силно и завладяващо излъчване, които търсят реализация на своите таланти или мечтаят за бъдеще в сферата на сценичната дейност. Единственото задължително изискване към тях е да бъдат максимално натурални, смели, спонтанни, емоционални и неподправени!

Екипът на платформата има грижата така създадената селекция от артисти във всяка отделна категория в Smart Cast - професионални актьори, студенти актьори, персонажи, таланти, деца, воисоувъри - да достигне до вниманието на хората и бизнесите, които биха я оценили и използвали възможно най-успешно за целите си: били те рекламни, развлекателни, артистични или промоционални. 

И все пак, реалността говори много повече от думите. Ето защо ще ви разкажем за работата си, използвайки различни примери от реалността. 

За човешкото лице на модата

Всеки моден бранд има своя визия и култура, а ние сме тук, за да свържем всяка марка с лицата, които отговарят най-добре на нейната рекламна стратегия. Защото “перфектен” не е общо понятие, а гъвкава концепция, различна за всеки отделен клиент.

Светът е шарен, а някой, някъде, търси точно вас: с уникалното ви излъчване, височината, теглото, телосложението, възрастта ви и малките несъвършенства, които именно ви правят перфектни. Екипът на Smart Cast помага на модата да намери своето човешко лице: защото вярваме в многообразието като ценност и в уникалността като най-висша форма на красота. 

За ясния глас на бизнеса

Радио реклама, войсоувър, дублаж или музикален клип - всичко това е неразривен елемент от цялостната рекламна стратегия на която и да е компания през 21-ви век. Елемент, който трябва да бъде изпипан до съвършенство: защото гласът на бизнеса следва да бъде точно толкова силен и ясен, колкото са думите му.

В Smart Cast ние поддържаме постоянна селекция от войсоувъри и презентатори с отлична дикция и хубав глас, които са способни да изградят настроението на която и да е рекламна инициатива. 

За чистата емоция на детството

Новородени, лазещи, прохождащи, подрастващи и пораснали бебета, малки и големи деца, тийнейджъри: често именно те са най-неподправените носители на настроение, послание и стойност за медийната среда. 

Децата актьори в Smart Cast са потенциалните лица на най-различни рекламни и промоционални кампании на детски брандове: в социалните мрежи, в онлайн пространството, в печатната реклама, по телевизията. 

За да се случи магията и вие да сте сред лицата в рекламните блокове или пък в роля в любим сериал, филм, билборд кампания, моден каталог, е важно да научим малко повече за вас. Изпратете ни кратка информация на имейл office@smartcast.bg: име и фамилия, възраст, местоживеене, образование, занимания, интереси, опит пред камера, на сцена, няколко актуални снимки, телефон за обратна връзка и имейл. Нашият екип ще разгледа кандидатурата ви и при интерес ще отправи покана за онлайн КАСТИНГ ЗА НОВИ ЛИЦА. 

За смелостта да преоткриеш себе си!

Позволи ни да ти помогнем да извървиш твоя нов и вълнуващ път. Първият кастинг е едно от най-вълнуващите събития в живота на всеки артист!