Премини към основното съдържание

SMART CAST - КАСТИНГ ЗА НОВИ ЛИЦА

Уморени от баналността и остарелите начини на предлагане на продукти и услуги, ние от платформата за артисти smartcast.bg търсим теб – максимално натуралния, без значение от възраст, пол и вероизповедание. Дори без опит в рекламния и филмовия бизнес. Но с талант, който можеш да ни представиш. Искаме да ни представиш също и твоята майка, баща, баба, дядо, ако ги намираш за симпатични, артистични, талантливи и отворени към изяви. Или пък да ни запознаеш с подивелия си тийнейджър с безкрайни претенции, който минава през всички „забавни“ етапи на юношеството, за да открие, че иска да стане артист. Всички те имат възможности и ние искаме да ги извадим наяве. А на теб оставяме задачата да ни ги представиш.

Периодично организираме онлайн кастинг за нови лица, за който можеш да научиш от нашите социални канали в Инстаграм или Фейсбук страница. А може да кандидатстваш и по имейл, изпращайки ни повече информация за теб и твоите интереси на office@smartcast.bg - име, възраст, местоживеене, образование, опит пред камера, на сцена, телефон за обратна връзка и няколко актуални снимки. При одобрение ще получиш покана и повече информация за датата и часа на кастинга. Достъпът до онлайн събитието е безплатен и се осъществява през платформата Zoom. 

Абсолютно гарантирано ще се забавляваш и ще откриеш нови възможности и хоризонти, за които досега си считал, че „не са за теб“. Ще се запознаеш с нови хора и ще станеш част от една нова общност – на артистите. 

Интересните за нашата дейност хора са естествени. Те не са познати лица, но тяхната поява предизвиква ефекта на неочакваност. Традиционното вече ни е до болка познато – да, то ни информира за качествата на продукта или услугата, но не ни изненадва. Неслучайно специалистите са на мнение, че търсенето на „различни“ лица набира все повече скорост и съвсем неслучайно козметичният гигант Lancome отдавна се възползва от услугите на Изабела Роселини - още когато тя беше на 42! А Катрин Деньов беше рекламно лице на L'Oreal, когато навърши „невръстните“ 57 години.

Затова продължаваме с търсенето на таланти (нямаме нищо против те да се скрити). Така че, ако ти си:

  • Максимално натурален и естествен, нямаш предубеждения, очаквания и дори идея, че можеш да бъдеш интересен за рекламната индустрия, значи си нашият човек.
  • Възрастен човек, добре изглеждащ, артистичен, с отношение към красивото, към изкуството, естет, творец, или имаш такъв у дома до себе си – пиши ни и ни изпрати снимка. Харесваме хората, които са себе си и носят очарованието на годините си.
  • Ако си жена или мъж на възраст 35-40 години, носиш първите си появили се бръчки с гордост и с естествена усмивка, уверен си и готов за нови предизвикателства - ти си този, когото търсим.
  • Или пък току-що си се вбесил на непокорния малчуган, с палави очички и с нескончаема енергия, и единственото, което ти се иска в този момент, е да го „убиеш“! Не, не го прави, доведи ни го, ние имаме предложение за него.
  • Както всъщност имаме за всички, които се различават от тълпата и са на мнение, че „различността“ им е минус. Готови сме да ти покажем, че грешиш. Минусът е твоят плюс. Използвай го. Очакваме те на следващия кастинг за нови лица.