Премини към основното съдържание

Джоузеф Ал-Ахмад

Джоузеф Ал-Ахмад

  Данни за контакт

  Трябва да сте регистриран клиент на сайта, за да видите електронния адрес и телефона на артиста.

  мъж
  26 години
  Кестенява
  Син
  S
  178.00 см
  Обувки №:
  43

  IMDb: https://www.imdb.com/name/nm10184860/

  Джоузеф Ал-Ахмад е роден на 4 май 1996, в София, и е от смесен български, сирийски, и четвърт тъмнокож-судански произход. Израстнал е със, и владее като матерни четири езика: български, английски (американски акцент), руски, и арабски.

  През 2015 г. завършва изобразително изкуство и рекламна графика в Националната гимназията по приложни изкуства „Св.Лука“, а получава висшето си образование от най-стария университет за кино в света - Институтът по кинематография „Герасимов“ (ВГИК), който завършва през 2020 г. с магистърска степен по специалност кинорежисура и актьорско майсторство по "Методът на Станиславски".

  Джоузеф продължава актьорското си обучение вече в САЩ, където през 2021 г. е обучаван в работилницата на Антъни Майндъл в гр. Лос Анджелис, Калифорния, от самия Майндъл и Съмър Остин.

  Известен с ролята си в египетско-унгарския телевизионен сериал „ Над облаците“ (2018), както и с късометражния си филм „Мотиви“ получил редица международни награди, включително за "Най-добър късометражен филм" и "Почетно споменаване за режисура" от Los Angeles Film Awards, през 2019 г, а през 2022 участва в американската продукция "A Christmas Story Christmas" от Warner bros. и Legendary Entertainment. 

  Пътува често, предвид разрешението си да работи както в Европа, така и във САЩ, но от 2022 г. е често в България.

  Подобни артисти

  Асен Лозанов
  Актьори, 41 години

  Деница Галунска-Кебел
  Актьори, Voice Over, 32 години

  Анна Лайер
  Актьори, 34 години

  Димитри Драндаревски
  Актьори, 29 години

  Александър Диндев
  Актьори, 25 години