Премини към основното съдържание

СЕЛЕКТИРАНИ АРТИСТИ И КЛЮЧОВИ КЛИЕНТИ ИЗБРАХА СМАРТ КАСТ

СМАРТ КАСТ е специализирана кастинг платформа, създадена в края на 2018г. от екип с дългогодишен опит в предоставянето на кастинг услуги за рекламни и филмови проекти.

Тя дава директен контакт на продуценти и бизнес клиенти към артисти от цяла България за реализация на рекламни видео клипове за телевизия, интернет, социални медии, корпоративни филми, войсовър проекти, рекламна фотография и др.

Професионалните услуги на платформата се ползват, от една страна, от продуцентски и филмови компании, рекламни агенции, фотографи, фирми за дигитални и маркетингови услуги, PR агенции, организатори на събития, а от друга, от артистите, независимо в коя точка на страната се намират. Със своя подход на работа и с ясните условия за нейното ползване, кастинг платформата налага един нов за България, но изключително успешен в чужбина, бизнес модел, който срещу годишен абонамент свързва артистите с водещи продуценти и създатели на телевизионна, рекламна и филмова продукция.

Бизнес клиентите на СМАРТ КАСТ получават директен достъп до селектирана база с артисти, както и безплатен кастинг за всеки свой проект.

Артистите в кастинг платформата са представени с индивидуален профил със снимки и видео презентация, а достъп до техните контакти - телефонен номер и имейл - имат оторизираните клиенти на СМАРТ КАСТ. Артистите получават достъп до всички текущи кастинги и проекти в работната група на СМАРТ КАСТ и възможност да участват в тях, както и:

  • Създаване и поддържане на профил в кастинг платформата в рамките на 1 година.
  • Видимост на профилите на артистите пред ключови клиенти в бранша.
  • Популяризиране в социалните канали на платформата.
  • 100% хонорари при ясни и открити условия за участия директно от клиенти, без удръжки от посредници.
  • Равни права и възможности за реализация на всички артисти в платформата.
  • Директен контакт с ключови клиенти.

Споделяме част от реализираните за България и за чужбина рекламни и филмови проекти в СМАРТ КАСТ през изминалата година с участието на артисти от платформата: LEGO, Mc Donald`s, CANAL +, FERRERO ROCHER, SCHOLL , AVON, AUDI, OLX , LOREAL, TK MAXX, IONOS, BIO BALANCE, iBank, FiBank, Garmin pay watch, MEGGLE, EVN БЪЛГАРИЯ, МЕТРО, ТELENOR, VIVACOM, КАМЕНИЦА, ЕМЕКА, БЕНАЛГИН, PUFFIES, MASTERCARD, Матраци PARADISE, Мебели ВИДЕНОВ, бяла техника GRUNDIG, DEVIN изворна, американска филмова продукция "ROYAL BLOOSOM", тв сериалът "ПЪТЯТ НА ЧЕСТТА", музикални клипове, рекламни фотосесии и много други.

Присъединете се и вие към артистите в платформата или към бизнес клиентите ни.

Актьори корица: Илияна Лазарова, Александър Спиров, Светослава Иванова.